Wees op tijd

Probeer steeds op tijd te zijn op uw afspraak. Als dit niet lukt, gelieve ons dan zo snel mogelijk (telefonisch) te verwittigen en de vertraging te beperken tot een minimum. Indien u veel te laat komt, kan beslist worden uw afspraak niet meer te laten doorgaan.


Tijdig telefonisch annuleren

Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand telefonisch te annuleren. Hierdoor hebben wij terug een gaatje vrij in onze agenda, waardoor het mogelijk is mensen met acute klachten sneller te helpen. Niet nagekomen afspraken die niet tijdig werden geannuleerd, zullen volledig aangerekend worden.


Persoonlijke hygiëne en gepaste kledij

Kinesitherapie is een fysiek beroep. Het is voor therapeut en patiënt heel aangenaam om hygiënisch te kunnen werken. Daarom vragen wij u om fris gewassen en met propere, gepaste kledij naar uw afspraak te komen.


Breng een grote badhanddoek mee

Bij elke afspraak voor kinesitherapie, vragen wij om een propere, grote badhanddoek mee te brengen. Deze zal gebruikt worden om op de behandeltafel / oefenmat te leggen. Dit om zowel hygiënische, als ecologische redenen.


Betaling

We vragen om zoveel mogelijk mobiel te betalen, maar cash betalingen zijn ook mogelijk. Na betaling krijgt u een getuigschrift of bewijs voor de mutualiteit.
Van zodra u een afspraak maakt in onze praktijk, telefonisch of via e-mail, verklaart u zich akkoord met ons huisreglement.